Receptionist med ekonomikunskaper till Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb är en modern och utmanande anläggning med 27 hål och hög mysfaktor som sträcker sig genom ett böljande landskap i vacker skånsk natur. Banan passar alla typer av golfare, från nybörjare till elitspelare. Här finns också en komplett shop och restaurang. Vår 18-hålsbana rankas idag av leadingcourses.com som den 10e bästa banan i Sverige vilket vi är mycket stolta över. Vår fullängds 9-hålsbana håller mycket hög kvalitet och är dessutom öppen för alla genom ”Pay and Play”.

Utöver detta arrangerar Tegelberga GK årligen golftävlingar på olika nivåer och i sommar står klubben åter igen värd för en större professionell damtävling som ingår i LET Access Series (utvecklingstour för damernas Europa Tour).

Vem trivs på Tegelberga GK:

Vi söker nu dig som gillar att jobba med service och försäljning på vår golfanläggning. Du är utåtriktad, social, gillar ordning och reda samt gillar att möta nya människor. I vår reception tar du emot våra medlemmar, gäster och företagspartners, du svarar i telefon och på e-post. Du är vårt ansikte utåt och den som ger våra kunder ett riktigt bra första intryck.

När golfens högsäsong övergår till lågsäsong ändrar arbetet karaktär mot mer administration och ekonomi. Arbetsuppgifter med löpande ekonomi, bokslut, medlemsärenden m.m. upptar här en större del av arbetstiden och du har god erfarenhet av arbete med dessa delar.

Om du tidigare har jobbat i Golfens IT-System och/eller är en golfspelare så är det meriterande men inget krav.

För mer information kontakta klubbchef Tobias Falck på mail tobias.falck@tegelberga.se

Läs mer om oss på www.tegelbergagk.se

Arbetsvillkor: Halvtid, 50%. Vi följer gällande kollektivavtal

Lön och förmåner enligt överenskommelse