Sveriges bästa bana 2023!

Sveriges bästa bana 2023 enligt Golfamores besökare!

För andra året i rad har Tegelberga utsetts till Sveriges bästa bana knuten till Golfamore. Detta efter att 125.000 omdömen sammanställts.

Vi var nominerade i fyra kategorier och placerade oss på pallplats i tre av dessa:

1:a plats Best Course

1:a plats Players Choice

2:a plats Value for Money

Vi är väldigt glada över att de resurser vi lägger på banan ger resultat. Vi har ett gäng mycket kompetenta och motiverade banarbetare som gör ett fantastiskt jobb. En stor eloge till er!

Glädjande är det också att vi upplevs som prisvärda av våra besökare. Vår ambition är ju att erbjuda förstklassig golf till vettiga priser. Det skall helt enkelt vara möjligt för alla att spela bättre golf.

I den fjärde kategorin vi var nominerade – Best Hospitality – hamnade vi strax utanför prispallen, men ännu en gång har vi vår fantastiska personal att tacka att vi ens nomineras. Att service och bemötande i receptionen och kansliet uppmärksammas i den grad är fantastiskt. Ett stort tack till er!

Sammanfattningsvis över alla kategorier så är Tegelberga den klubb våra besökare helst vill spela på igen.

Ödmjukt och tacksamt ser vi fram emot att du som medlem, men även gäster skall kunna spela bättre golf på Tegelberga 2024.