Tegelberga Golfklubb söker krögare

Tegelberga Golfklubb är en modern och utmanande anläggning med 27-hål och hög mysfaktor som sträcker sig genom böljande landskap och vacker skånsk natur. Banan passar alla typer av golfare från nybörjare till elitspelare. Vår 18-hålsbana rankas idag genom ”leading courses” som den 10e bästa banan i Sverige vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder även en fullängd 9-hålsbana som är fantastisk bra som dessutom är öppen för alla genom ”pay and play”.

Utöver detta arrangerar Tegelberga GK årligen golftävlingar på olika nivåer och i sommar står klubben åter igen värd för en större professionell damtävling som ingår i LET Access Series (utvecklingstour för damernas Europa Tour). Tegelberga krog och platsen har gott renommé och 2020 tilldelades krogen 2a pris för ”bästa krog” från golfhäftets alla besökare. För start kommande säsong 2022 söker Tegelberga GK nu ny krögare när Tone & Arne lämnar efter långt och uppskattat samarbete sedan 2013.

Facilitetsmässigt för krögaren:

Vi erbjuder er möjligheten att driva en fullt möblerad restaurang med en trevlig uteservering som har ett välutrustat kök. Det finns möjligheter till konferenser etc. på anläggningen. Tusentals golfspelare passerar klubben, men vi ser gärna att vår nya krögare också lockar många fler gäster än bara golfarna, till café, luncher och middagar. Det finns även möjligheter att servera julbord och gåsamiddagar etc.

Köket är ett fräscht, modernt öppet kök med öppenriktad säljyta ut emot restaurangen. Alla inventarier så som kylar, frys och stekbord med mera finns inom kökets väggar och mycket är uppdaterat. Matsalen består av möblerade 50-100 sittplatser fördelade mellan två delar och vi har soffgrupp runt vår eldstad i restaurangen. Det finns även en stor nymöblerad uteplats som är placerad med sol under större delen av dagen.

Det gångna året hade vi 33 000 registrerade starttider på vår 18-håls bana. Utöver dessa hade vi besökare på klubben i samband med kurser, lektioner, företagsevenemang och olika typer av gruppbokningar. Härtill skall även läggas de många spelande både medlemmar och gäster på 9-hålsbanan.

Vi förutsätter att ni har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet. Naturligtvis är ni som personer positiva, sociala och stresståliga. Vi värdesätter högt förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra gäster och medlemmar. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och dess villkor.

För rätt personer erbjuder vi en fin möjlighet att driva restaurang i spännande miljö till mycket förmånliga villkor. Vi vill gärna lyssna på era egna idéer om hur man driver och utvecklar vår restaurang.

Kontakta oss på kansli@tegelberga.se / tobias.falck@tegelberga.se eller ring vår klubbchef Tobias Falck på 0735-118442 för mer information.