Välbesökt Kick-off för damerna med över 50 deltagare!

Det var många kända ansikten på plats men till vår stora glädje var det även väldigt många för oss nya som anammat inbjudan.
Vi försågs med god mat av Goosebumps at Tegelberga och det var inte många sekunder som det var tyst i rummet.
Medlemskommittén, i vilken Damkommittén numera ingår, presenterade sig för deltagarna och informerade om olika aktiviteter på klubben:

 • Onsdagsgolfen; Shotgunstart varje onsdag 08.45. Anmälan göres på Mingolf, startavgift 40:- som swishas till Anita Hjerpe före varje start. Läs mer HÄR!
 • Torsdagsgolfen; Spelas på torsdagar på Niohålsbanan. 10 omgångar mellan 21/4 – 23/6 och 21/7– 22/10 varav de sex bästa resultaten räknas. Samling 16.45-17.00, startavgift 20:-. Anmälan på plats alternativt till tävlingsledare Kjell Linde. Se anslag på klubben eller läs mer HÄR!
 • Sopp-/salladsgolfen; Soppa alternativt sallad beroende på vädret serveras i restaurangen. Tävling på 9-hålsbanan, hittills planerade datum 14/5, 18/6 och 17/9. Anmälan på Min golf
 • Faddergolfen. Spelas varannan måndag på 9-hålsbanan med start den 2 maj. Spelare fördelas och går ut på banan med en erfaren golfare för att spela och lära sig regler. Ingen anmälan, samling 17.00. Läs mer HÄR!
  Vi behöver fler som kan agera faddrar! Om ni är intresserade, kontakta Leif Toft via mail leiftoft@hotmail.com

  Susanne Andersson informerade därefter om:
 • Eclectic-tävlingen (förutsättningar finns anslagna i damrummet på anslagstavlan) samt
 • Birdieträdet, varje brutto birdie anmäls för att få pris vid slutet av säsongen genom att man tar en fågel, skriver sitt namn, datum, hål och markör på denna. Fågeln sätts upp i ”trädet” i damernas omklädningsrum.
 • Priser för förra året Eclectic och Birdieträdet delades ut.

  Lena Eriksson berättade om ”Sköna måndag” som är vår tävling där damer från andra klubbar bjuds in. Denna infaller i år den 4 juli. Klubbarna som deltar i detta samarbete är Hinton GC, Bokskogen, Bosjökloster, Romeleåsen, Tegelberga, Trelleborg, Vellinge och Örestad vilket innebär att vi får inbjudan från dessa och då har möjlighet att spela dessa banor till reducerat pris. Håll utkik på anslagstavlan i damrummet!

  Benny o Christoffer hade efter mötet ”närspelsclinic” vilket var mycket uppskattat!

  Ett flertal av damerna valde sedan att spela golf, både på Gamla banan och Niohålsbanan med lottade lag så att kända och okända fick träffas även på banan och inte endast vi bordsplaceringen under lunchen!