Vår juniorverksamhet

Välkomna till Tegelberga Golfklubbs stolthet – vår ungdomsverksamhet som omfattar knatte-, junior- och elitnivåer.

Vi strävar efter att bygga en bred verksamhet där både nybörjare och elitspelare känner sig välkomna och sedda. Vår ambition är att utveckla klubbens alla junior- och elitspelare för att kunna positionera Tegelberga GK som en framstående aktör inom golfen med en genomtänkt och högkvalitativ verksamhet som omfattar alla åldersgrupper från de allra yngsta (Knatte) till de mest erfarna spelarna (Junior och Elit).

Vi tror på att vår verksamhet inte bara ska forma skickliga golfspelare utan även bidra till en social och individuell utveckling hos våra deltagare. Genom att fokusera på kvalitet strävar vi efter att erbjuda så många av klubbens unga medlemmar som möjligt en plats i vår strukturerade träning där lycka, engagemang och delaktighet är våra ledord.

• Är du eller din familj intresserade av att bli, eller fortsätta vara en del av Tegelberga Golfklubbs juniorgemenskap?
  • Är du mellan 5 -21 år gammal?
  • Har du spelat golf en tid men nu vill ta steget att ingå i Tegelberga Golfklubbs Junioverksamhet & Tävlingsverksamhet?

Anmäl dig då till att ingå i säsongens organiserade träningsverksamhet!

Du får tillgång till allt ifrån träning i grupp, roliga läger och spännande tävlingar. Anmälan görs till:

Junior- och Elitansvarig
Jonas Gullberg

jonas.gullberg@tegelbergagk.se

Det som behövs är följande:

Namn på personen som vill ingå i träningen:
Golfid/personnummer:

Namn på vårdnadshavare/förälder:
Postadress:
Mejl:
Telefonnummer:

Mer information kring träning, värderingar, upplägg m m. hittar ni via följande länkJUNIOR