Vi söker ansvarig för reception/kansli

Tegelberga GK söker ansvarig för reception och kansli

Om oss: Tegelberga Gk – en naturskön hedbana med kvalitet och gemenskap, där golfen är till för alla!
Tegelberga Golfklubb ligger i Alstads socken i Trelleborgs kommun vid gränsen till Svedala kommun, 20 minuter från Malmö och 10 minuter från Sturups flygplats. Vi är en 27-håls anläggning med en integrerad 9-håls fullängds pay and play-bana. Medlemsantalet 2019 ligger på ca 1250 st, alla kategorier inräknade. Vårt mål är att behålla och öka medlemsantalet genom att erbjuda en anläggning med hög kvalitet, fulländad golfupplevelse, gemenskap och ett rikt klubbliv. Tegelberga GK befinner sig i ett starkt positiv utvecklingsskede och när det gäller kundnöjdhet befinner vi oss högt placerade i både medlems- och gästenkäter.

Din profil:
Vi söker en driven operativ chef, en spindel i nätet, som trivs med att arbeta i en administrativ och praktisk roll med många bollar i luften. Vi ser att du är kreativ, strukturerad, noggrann och flexibel. Du kommer att ha mycket kontakt med klubbens medlemmar och gäster, och vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens. Du ska gilla möten med människor! Dessutom är du ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera och ge stöttning där det behövs. Vi ser att du har en ekonomiutbildning efter gymnasiet, eller dokumenterad arbetserfarenhet inom området och att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är till fördel om du besitter goda kunskaper inom golfsporten!

Dina arbetsuppgifter:
I din roll som kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
⦁ daglig ledning av de olika delarna inom verksamheten, reception och kansli. Löpande  dialog/samordning med banpersonal, pros och restaurang.
⦁ att ansvara för löpande ekonomiärenden.
⦁ att ansvara för och hantera medlemsärenden.
⦁ att ansvara för information/kommunikation internt och externt inkluderande sociala medier.
⦁ att arbeta i reception och kansli.
⦁ att representera klubben i möten med medlemmar, samarbetspartners, olika myndigheter, förbund och övriga gästande sällskap.

Villkor:
Vi erbjuder en 80% tillsvidareanställning och tillämpar årsarbetstid. Du arbetar mest under högsäsong och lite mindre under lågsäsong. Vi följer gällande kollektivavtal.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan inkl. CV, eventuella löneanspråk och referenser till ordförande Tommy Hansson, kansli@tegelberga.se.

Välkommen till TEGELBERGA GK– En golfklubb där golfen är till för alla!