För nybörjare

ÅRETS BÄSTA OCH MEST PRISVÄRDA GRÖNT KORT KURS?

Tegelberga GK erbjuder Grönt kort kurs golf i grupp inklusive medlemskap året ut för endast 1995kr!

Nybörjarkurs + medlemskap ger upp till 60 timmars inkluderad träning, fördelat över 2 säsonger.

Så här funkar det
  • Steg 1

Gå Grönt kort kurs + bli medlem (1995kr)

• Steg 2

Planera in repetitionstillfällena som du hittar här Alfreds repetitionsträningar onsdag 2019 Det finns 10 gratis tillfällen att träna på och varje tillfälle kan erbjuda 3h träning.

• Steg 3

Din andra säsong startar, du väljer passande medlemskap hos oss på Tegelberga Gk och tar därmed del av de möjliga repetitionsträningarna med Alfred även detta år (upp till 30h).

Nybörjarkursen sträcker sig över en 10 timmar lång praktisk utbildning, teoribok kan man köpa till för 250kr vilken man sedan använder för självstudier. Gruppstorlekarna är 5-8 personer. Proven gör man via golfförbundets hemsida. Efter avslutad kurs utnyttjar du ditt inkluderade medlemskap på 9-hålsbanan. Du spelar vilka tider du vill och hur mycket du vill!

Under kurstiden lånar ni klubbor av oss kostnadsfritt.

• Kursavgift i grupp 995kr
  • Kursavgift privatupplägg från 1600kr
  • Nybörjarmedlemskap 1000kr

Våra utbildningar görs enligt Svenska golfförbundets beställning och samarbete med Svenska PGA.

Vid anmälan meddelar ni: namn, mail, mobilnummer och kursens startdatum.
Om datum och tider inte fungerar så går det bra att gå privat, då bestämmer man själv datum och tider.

För privat kurs kontakta;

Christoffer på cw@pgasweden.com eller mobil 0705-548214

Benny Wahlgren på benny.wahlgren@pgasweden.com eller mobil 0735-460115

Alfred Norén på affe.golf@hotmail.com eller mobil 0733603883

INFORMATION OM VILKA DAGAR OCH TIDER SOM FINNS TILLGÄNGLIGA SAMT INFORMATION OM VÅRT UPPLÄGG FINNER NI I PDF HÄR UNDER