Säsongsträningar & kurser

Jonas Gullberg Golf

Tematräningar – Förbättra ditt golfspel

Tematräningar är en av de mest populära träningsmöjligheterna hos Jonas Gullberg Golf. Här fokuserar vi på alla delar av spelet, vilket ger både nybörjare och erfarna golfare värdefulla verktyg för att ta sitt spel till nästa nivå.
Varje Tematräning är uppbyggd kring tydliga och pedagogiska instruktioner, som täcker olika viktiga aspekter av golfen. Träningarna anpassas efter varje deltagares individuella nivå och förutsättningar, med utgångspunkt från de mest grundläggande byggstenarna i spelet.

Bokning och Flexibilitet

Du kan boka in dig på varje tillgängligt pass. Det kostar 400 kr per person och tillfälle att delta. Varje pass har maximalt 6 deltagare och minst 2 deltagare krävs för att passet ska genomföras.

Fördelar med Tematräningar

• Heltäckande men specifik träning: Varje tematräning omfattar en del av spelet men genom säsongen arbetar vi oss igenom hela spelet
  • Social och rolig träning: Träna tillsammans med andra motiverade golfspelare, utveckla ditt spel och ha roligt samtidigt.
  • Liten grupp för personlig uppmärksamhet: Max 6 elever per träning för en premiumupplevelse och personlig uppmärksamhet. Minimum är 2 deltagare för att ett pass ska genomföras.

Förbättra ditt golfspel med Jonas Gullberg Golf och Tematräningar – boka din plats idag!

Anmälan och Information

För mer information om datum, anmälan eller andra frågor för Tematräningar: kontakta Jonas direkt.

Säkra din plats idag genom att boka genom vår onlinebokning HÄR.

Schema finns här: Tematräning säsongen 2024 – Jonas Gullberg

Jonas Gullberg +46761800811 –  jonas.gullberg@tegelbergagk.se

TRÄNINGSKORTET 2024

Välkommen till ett skräddarsytt träningsprogram som kombinerar regelbunden gruppträning med roliga utmaningar.

Det här programmet är utformat för dig som föredrar att träna i grupp men samtidigt vill ha möjlighet att anpassa
träningen efter dina behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare, oavsett ditt handicap, är detta program
idealiskt för dig. Pågår löpande under perioden april till september.

Vi erbjuder dig som innehar TRÄNINGSKORTET följande:

• 18 träningstillfällen på 80 minuter vardera mellan april och september
  • Goodiebag vid första träningstillfället
  • En specialgjord markering så att det syns att du är en medlem i denna exklusiva skara: TK-MEMBER
  • Utbildning för att ta din golf till nästa nivå genom tuffa utmaningar och roliga övningar

Vi välkomnar både medlemmar och icke-medlemmar att delta i våra träningspass!

Grupp 1: 17:00-18:30 Grupp 2: 18:30-20:00

PRIS: 3500kr

ANMÄLAN: *Anmäl dig genom att hör av dig till jonas.gullberg@tegelbergagk.se eller via knapp nedan eller bokningslänken på sociala
medier.