SM 2019 Herrar 30

12 - 14 juli 2019

Välkommen till SM på Tegelberga!

Tegelberga GK hälsar dig hjärtligt välkommen till 2019 års SM för Herrar 30, som vi är mycket stolta över att få vara arrangör för.

Tegelberga GK ligger i Alstad socken i Trelleborgs kommun, precis norr om landsväg 101 och alldeles vid gränsen till Svedala kommun. Banan ligger i ett öppet böljande landskap med fantastiska vyer över skånska slätten med karaktär av en klassisk kuperad skotsk hedbana, innehållande intressanta naturinslag, såsom de så kallade dödissjöarna som utgör minnen från den senaste istiden.

Den ursprungliga 18-hålsbanan, Gamla banan, stod färdig 1990 och hade Peter Chamberlain som banarkitekt, för övrigt den första av de mer än 40 golfbanor han designat i sin karriär.

En högklassig restaurang med fullständiga rättigheter, vår välrenommerade PGA-pro samt en utmärkt driving range och andra träningsområden gör Tegelberga till en golfanläggning i toppklass, väl värd ett besök!

Boende

Vi har samarbeten med hotell och B&B i närområdet som du hittar under Boende i närheten.
Alternativ: Eksholmens gård, B&B-boende i trivsam miljö 17 km från Tegelberga Golfklubb

Vi har även uppställningsplats med 6 platser för husvagnar och husbilar på parkeringen i anslutning till klubbhusområdet. Förbokning av uppställningsplats görs genom att receptionen på kansli@tegelberga.se eller på 040-485690.

Inspelsvarv

Fritt inspel erbjuds vid ett tillfälle 8 – 11 juli. Bokning görs genom receptionen på 040-485690 eller via golf.se. Tävlande har även rätt att ta med en gäst som får 50% rabatt på ordinarie greenfee.

Övrig information

Du kan läsa mer om tävlingen (tävlingsvillor, anmälan etc.) i rutan Mer information. Om du har några frågor så tveka inte att höra av er till oss på kansli@tegelberga.se eller 040-485690