Testa på Golf tillsammans med Tegelberga Golfklubb

TESTA PÅ GOLF – En Golfdag hos Tegelberga GK

Välkommen till oförglömliga golfdagar på Tegelberga Golfklubb!

Hos Tegelberga Golfklubb är glädjen en central del av allt vi gör och en viktig pelare i våra värdegrunder där vi är övertygade om att alla som besöker oss ska kunna introduceras till golfens värld på bästa sätt.

Oavsett om du är helt ny på Tegelberga Golfklubb eller om du aldrig har provat golf tidigare, är detta den perfekta möjligheten för dig att upptäcka sporten golf och förtjusningen med att kunna spela golf. På våra Testa på Golf-dagar får du inte bara möjligheten att introduceras till golf som idrott utan även massvis av många nya golfvänner!

Kostnadsfritt deltagande

Det bästa av allt är att deltagandet är helt gratis! Vi vill ge alla ungdomar en chans att upptäcka glädjen i golf, oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund. För de som behöver tillhandahåller vi låneklubbor under träningsdagen så att alla kan delta och känna sig bekväma med rätt utrustning.

Under dagen kommer vi också att erbjuda en lättare lunch eller fika för att hålla energinivån uppe och ge tillfälle till socialt umgänge med andra deltagare och instruktörer.

Datum & Tid

Träningsdagen “Testa på Golf” äger rum mellan kl. 09:00 och 12:00 för alla som är nya på Tegelberga GK, är en del av “Golfäventyret” eller inte har spelat golf tidigare. För de som är en del av Tegelberga Golfklubbs fortsättningsgrupper för golf pågår Golfdagen mellan kl. 09:00 och 16:00.

Dessa träningsdagar sker på utvalda dagar under sommarsäsongen och är öppna för alla ungdomar mellan 8 och 21 år.

De tillfällen som arrangeras under säsongen 2024 är:

31 mars

Här hittar du schemat: Schema – Testa på Golf

Anmälan och Information

För mer information om datum för “Testa på Golf”-träningsdagar och för att anmäla dig, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld med golf, glädje och skratt här på Tegelberga GK!

Receptionen

kansli@tegelbergagk.se