Juniorträning hos Tegelberga GK

Under säsongens strukturerade träning kommer våra juniorer att få möjlighet att träna tillsammans och utveckla sina färdigheter i en rolig och stöttande miljö. Vår erfarna tränarstab guidar alla juniorer genom olika övningar, spel, tävlingar och mycket mer för att ta deras spel till nästa nivå och givetvis ha riktigt kul tillsammans.

Tegelberga GK strävar efter att skapa en inkluderande och inspirerande miljö där alla juniorer kan trivas och växa som golfare. Oavsett om personen som deltar i gruppträningen är nybörjare eller erfarna spelare kommer alla att hitta utmaningar och möjligheter att utvecklas hos oss på Tegelberga GK.

Genom gruppträningarna kommer juniorer inte bara att kunna förbättra sina golfkunskaper, utan även bygga vänskapsband och skapa minnen för livet. Golf är inte bara en sport, det är en gemenskap och idrott där vi stöttar varandra och delar glädjen av att spela golf.

Tillsammans ska vi skapa magiska ögonblick och uppleva glädjen av att spela golf på Tegelberga GK!

Här hittar du tider för träningen: 

Schema – Juniorverksamhet

Anmäl dig redan idag till att vara en del av Tegelberga Golfklubbs juniorverksamhet genom att höra av dig till någon av kontaktpersonerna nedan.

Med vänliga hälsningar,

Tränarstaben på Tegelberga GK

Kontakt

Reception

040485690

kansli@tegelbergagk.se

Juniorkommitté

Lotta Ahlberg

charlotte.ahlberg@tegelbergagk.se

0702348595

Junior- och Elitverksamhetsansvarig

Jonas Gullberg

jonas.gullberg@tegelbergagk.se

0761800811