Våra Banor

Gamla Banan

Tegelbergas 18 hålsbana har utsetts till Sveriges bästa golfbana 2022 av Golfhäftets besökare. Vi har stått som arrangör av ett flertal tourtävlingar, de senaste två åren på Ladies’ European Tour Access Series (LETAS) och 2023 arrangerar vi EM. Utmärkelser och tävlingar borgar för en fantastisk kvalitét och garanterar en underbar golfupplevelse. 

I ett böljande landskap där dödissjöarna och kuperingen utgör naturliga hinder breder en fantastisk golfbana ut sig. Krävande på sitt sätt, men landskapet och banan tillsammans bäddar för en fulländad golfupplevelse. Landskapet och bansträckningen gör att varje hål har sin egen unika karaktär. 

2023 års EM-bana

Svenska Golfförbundet har förberett ett set-up som skall göra banan extra utmanande för de tävlande. Redan nu kan du spela banan med samma set-up som under EM. Spela en äkta mästerskapsbana och mät dig med den europeiska eliten. Självklart kan du även spela banan från din vanliga tee, men varför inte ge dig själv en utmaning? 

EM-banan är märkt med gröna teemarkeringar. Säg till i receptionen vilken bana du vill spela så att du får rätt scorekort. 

9 hålsbanan

Niohålsbanan invigdes 2002 och är en fullängdsbana, även den designad av Peter Chamberlain. Den innehåller två par 5 och tre par 3-hål och har rykte om sig att vara en av Sverige bästa fullängds Pay&Playbanor.

Korthålsbanan

Den nyligen invigda Korthålsbanan består av sex hål mellan 45 -70 m med greener som anlagts efter samma höga standard som övriga greener.

En härlig bana där nybörjare och yngre juniorer kan prova på golf gratis samt för alla att slipa sitt närspel på. Här har Peter Chamberlain även fått hjälp  av Peter Hanson, tvåfaldig Ryder Cup-spelare.